Over ons

Even voorstellen

Specialist worden in logistieke dienstverlening gaat niet vanzelf. Daar zijn kennis, creativiteit en vooral jarenlange ervaring voor nodig. Voor wat betreft dat laatste kunnen wij u iets bijzonders melden: Van Galen Logistiek, sinds 1890.

In de lange en succesvolle historie is Van Galen Logistiek altijd een familiebedrijf gebleven. Trouw aan onze kernwaarden: persoonlijk contact, betrouwbaarheid en altijd een creatieve logistieke oplossing. Inmiddels leidt de vijfde generatie Tijssen het bedrijf. Daarbij hanteren wij een belangrijk uitgangspunt: wij nemen u graag uw logistieke zorg uit handen zodat u zich kunt richten op waar u echt goed in bent.

Van een logistiek dienstverlener verwacht u terecht een goede kwaliteit en bijbehorende controle. U wilt maatwerk diensten die passen bij uw bedrijf of webwinkel. Natuurlijk moet alles tot in de puntjes verzorgd zijn en tegen een aantrekkelijk tarief. Dat alles vindt u vanzelfsprekend bij Van Galen Logistiek. Er is meer. Wij nemen u met recht alle logistieke zorgen uit handen.

Dat doen wij door onze zeer lange ervaring (sinds 1890), met een creatieve inslag en vooral door persoonlijk samen met u naar een passende oplossing te zoeken. Onze collega’s dwingen u vaak in keurslijven van vastgelegde processen. Wij kijken liever samen met u hoe wij ons aan uw processen kunnen aanpassen. Precies om die reden kunnen wij alle, maar dan ook echt alle logistieke diensten direct voor u verzorgen.

Noem ons uw uitdaging en wij geven u een maatwerk logistieke oplossing. Daarom kiest u voor Van Galen Logistiek.